Praz Fiert

Praz Fiert
Rețeta praz fiert se poate face în aproximativ 1 oră. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 4 și costă 84 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 141 calorii. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Un amestec de frunze de dafin, cățel de usturoi, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 526 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Rețete similare sunt Praz Fiert, Praz Fiert, și Praz Fiert.

Instrucțiuni

1
Tăiați capetele prazului până ajungeți la coadă; puțin din partea verde deschis este bine, dar nu prea mult din ea. Dacă doriți, puteți salva porția neutilizată de praz în congelator pentru a face stoc mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2
Feliați prin coada prazului pe lungime până ajungeți la capătul rădăcinii—nu tăiați încă rădăcina. Curățați prazul sub apă curentă rece, deoarece prazul este de obicei murdar. Odată ce prazul este lipsit de murdărie sau nisip, tăiați rădăcina pentru a face două bucăți lungi de praz. (Consultați Cum să curățați prazul pentru fotografii și mai multe detalii despre curățarea prazului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Gatiti prazul si usturoiul in unt: obtineti o tigaie saut saut suficient de mare pentru a tine prazul intr-un singur strat si incalziti untul in el la foc mediu-mare. Când untul s-a topit și începe să spumeze, reduceți focul la mediu și adăugați usturoiul tocat și apoi prazul, tăiat cu fața în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
4
Gatiti 1-2 minute, doar pentru a le rumeni putin si pentru a lasa untul sa intre in praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
5
Întoarceți și presărați sare, apoi gătiți cealaltă parte timp de 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Fierbeți cu vin, frunze de dafin, zahăr, cimbru, sare: întoarceți prazul înapoi, astfel încât partea tăiată să fie în jos, presărați prazul cu zahărul, frunzele de cimbru și o atingere mai multă sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați vinul alb cu frunza de dafin și aduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți 35-45 de minute la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Reduceți lichidul de fierbere: când prazul este suficient de fraged, astfel încât o lamă de cuțit să le străpungă ușor, descoperiți oala și aduceți lichidul de fierbere la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Lăsați acest lucru să se reducă la jumătate, apoi opriți focul.
10
Adăugați pătrunjelul, rotiți-l și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista