Praz Fiert

Praz Fiert
Rețeta praz fiert se poate face în aproximativ 1 oră. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 4 și costă 84 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 141 calorii. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Un amestec de frunze de dafin, cățel de usturoi, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 526 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Rețete similare sunt Praz Fiert, Praz Fiert, și Praz Fiert.

Instrucțiuni

1
Tăiați capetele prazului până ajungeți la coadă; puțin din partea verde deschis este bine, dar nu prea mult din ea. Dacă doriți, puteți salva porția neutilizată de praz în congelator pentru a face stoc mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2
Feliați prin coada prazului pe lungime până ajungeți la capătul rădăcinii—nu tăiați încă rădăcina. Curățați prazul sub apă curentă rece, deoarece prazul este de obicei murdar. Odată ce prazul este lipsit de murdărie sau nisip, tăiați rădăcina pentru a face două bucăți lungi de praz. (Consultați Cum să curățați prazul pentru fotografii și mai multe detalii despre curățarea prazului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
3
Gatiti prazul si usturoiul in unt: obtineti o tigaie saut saut suficient de mare pentru a tine prazul intr-un singur strat si incalziti untul in el la foc mediu-mare. Când untul s-a topit și începe să spumeze, reduceți focul la mediu și adăugați usturoiul tocat și apoi prazul, tăiat cu fața în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Gatiti 1-2 minute, doar pentru a le rumeni putin si pentru a lasa untul sa intre in praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5
Întoarceți și presărați sare, apoi gătiți cealaltă parte timp de 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Fierbeți cu vin, frunze de dafin, zahăr, cimbru, sare: întoarceți prazul înapoi, astfel încât partea tăiată să fie în jos, presărați prazul cu zahărul, frunzele de cimbru și o atingere mai multă sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați vinul alb cu frunza de dafin și aduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți 35-45 de minute la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
8
Reduceți lichidul de fierbere: când prazul este suficient de fraged, astfel încât o lamă de cuțit să le străpungă ușor, descoperiți oala și aduceți lichidul de fierbere la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Lăsați acest lucru să se reducă la jumătate, apoi opriți focul.
10
Adăugați pătrunjelul, rotiți-l și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista