Praz cu bacon și ciuperci
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Prazul cu slănină și ciuperci ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 307 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pachetul de ciuperci de castan, rashers slănină strecurată, câteva crenguțe de cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este bun. Pui de tigaie cu ciuperci, vin alb, slănină și praz, Praz și ciuperci rumenite, și Praz fiert și ciuperci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare, apoi adăugați slănina și prăjiți câteva minute până devin aurii.
Adăugați cimbru, ciuperci și praz cu condimente (amintiți-vă că slănina poate fi sărată), acoperiți tigaia și gătiți la foc mic timp de 20-25 de minute până când prazul este fraged.