Praz brânză cu șuncă

Praz brânză cu șuncă
Prazul brânzos cu șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 423 calorii, 25g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 29 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Cap de la magazin și ridica CR fra fra fra fra, șuncă, parmezan, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Rețete similare includ Praz cu brânză și șuncă, Orecchiette cu șuncă și praz, și Piure De Cartofi Cu Praz Și Spanac.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C/ventilator 180C / gaz 6 și fierbeți fierbătorul.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați prazul într-un singur strat într-o cratiță mare și adăugați suficientă apă fierbinte din ibric pentru a acoperi. Aduceți la fierbere, apoi acoperiți și fierbeți timp de 5 minute până când prazul este doar fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Așezați 2 felii de șuncă, suprapuse, pe o scândură, apoi așezați 2 jumătăți de praz la un capăt. Înfășurați, repetați cu ceilalți praz, apoi așezați coletele într-un vas mic pentru cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Se amestecă trei sferturi din brânză cu crme frache, apoi se condimentează și se pune lingura peste colete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
5
Se amestecă parmezanul rămas cu pesmetul și se împrăștie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
6
Coaceți timp de 15 minute până când brânza este aurie și clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Serviți cu o salată verde și pâine crustă pentru a curăța sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista