Praz brânză cu șuncă

Praz brânză cu șuncă
Prazul brânzos cu șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 423 calorii, 25g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 29 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Cap de la magazin și ridica CR fra fra fra fra, șuncă, parmezan, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Rețete similare includ Praz cu brânză și șuncă, Orecchiette cu șuncă și praz, și Piure De Cartofi Cu Praz Și Spanac.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C/ventilator 180C / gaz 6 și fierbeți fierbătorul.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați prazul într-un singur strat într-o cratiță mare și adăugați suficientă apă fierbinte din ibric pentru a acoperi. Aduceți la fierbere, apoi acoperiți și fierbeți timp de 5 minute până când prazul este doar fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Așezați 2 felii de șuncă, suprapuse, pe o scândură, apoi așezați 2 jumătăți de praz la un capăt. Înfășurați, repetați cu ceilalți praz, apoi așezați coletele într-un vas mic pentru cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Se amestecă trei sferturi din brânză cu crme frache, apoi se condimentează și se pune lingura peste colete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
5
Se amestecă parmezanul rămas cu pesmetul și se împrăștie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
6
Coaceți timp de 15 minute până când brânza este aurie și clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Serviți cu o salată verde și pâine crustă pentru a curăța sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista