Pralină de ciocolată
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Torte Praline cu Ciocolată. O porție conține 649 de calorii , 5 g de proteine și 37 g de grăsimi . Această rețetă servește 10 și costă 84 de cenți per porție. Dacă aveți nuci pecan, unt, zahăr de cofetă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de super lingură de 28% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Biscuiții cu fulgi de ovăz cu praline și scorțișoară , fulgi de ovăz cu praline cu dovleac și prăjitură cu crustă de migdale .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combina zahărul brun, untul și smântâna. Se amestecă la foc mic până se topește untul.
Se toarnă în două unse de 9 inci. tavi rotunde pentru copt.
Se presară cu nuci pecan; puse deoparte.
Pregătiți amestecul de prăjitură conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Turnați cu grijă aluatul peste nuci pecan.
Coaceți la 325° timp de 35-45 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește în tigăi timp de 10 minute; răsturnați pe gratele de sârmă pentru a se răci complet.
Pentru topping, bateți smântâna într-un castron până se formează vârfuri moi.
Adăugați zahăr și vanilie; bate pana se taie.
Așezați un strat de tort, cu nucile pecan în sus, pe o farfurie de servire.
Întindeți cu jumătate din topping. Acoperiți cu al doilea strat de tort și restul de topping.
Stropiți cu bucle de ciocolată dacă doriți. A se păstra la frigider.