Pralină de ciocolată

Pralină de ciocolată
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Torte Praline cu Ciocolată. O porție conține 649 de calorii , 5 g de proteine și 37 g de grăsimi . Această rețetă servește 10 și costă 84 de cenți per porție. Dacă aveți nuci pecan, unt, zahăr de cofetă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de super lingură de 28% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Biscuiții cu fulgi de ovăz cu praline și scorțișoară , fulgi de ovăz cu praline cu dovleac și prăjitură cu crustă de migdale .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combina zahărul brun, untul și smântâna. Se amestecă la foc mic până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hoisin A Pregătit Sos Chinezesc Pentru GrătarHoisin A Pregătit Sos Chinezesc Pentru Grătar
Cârnați De Arțar, în Vrac Sau îndepărtați Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar, în Vrac Sau îndepărtați Din Carcasa De Legătură Mare
Bomboane Galbene (Tart 'n' Tinys)Bomboane Galbene (Tart 'n' Tinys)
Echipamente pe care le vei folosi
Fileuri De Păstrăv, Oasele De Ace îndepărtate, UscateFileuri De Păstrăv, Oasele De Ace îndepărtate, Uscate
2
Se toarnă în două unse de 9 inci. tavi rotunde pentru copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
3
Se presară cu nuci pecan; puse deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Aluat De Biscuiți De Bază2 Căni De Aluat De Biscuiți De Bază
4
Pregătiți amestecul de prăjitură conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Turnați cu grijă aluatul peste nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
2 Căni De Aluat De Biscuiți De Bază2 Căni De Aluat De Biscuiți De Bază
5
Coaceți la 325° timp de 35-45 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește în tigăi timp de 10 minute; răsturnați pe gratele de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)1 Cană De Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
1 Panettone Italian, Aproximativ 1,2 Lire Sterline1 Panettone Italian, Aproximativ 1,2 Lire Sterline
6
Pentru topping, bateți smântâna într-un castron până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Galbene (Tart 'n' Tinys)Bomboane Galbene (Tart 'n' Tinys)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru PeriajUnt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
7
Adăugați zahăr și vanilie; bate pana se taie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
45 Bomboane Galbene Mici (Tart 'n' Tinys)45 Bomboane Galbene Mici (Tart 'n' Tinys)
(Tart 'n' Tinys)(Tart 'n' Tinys)
8
Așezați un strat de tort, cu nucile pecan în sus, pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Aluat De Biscuiți De Bază2 Căni De Aluat De Biscuiți De Bază
9
Întindeți cu jumătate din topping. Acoperiți cu al doilea strat de tort și restul de topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană șifonată De Frunze De Kale1 Cană șifonată De Frunze De Kale
10
Stropiți cu bucle de ciocolată dacă doriți. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista