Praline-Înghețată Cu Ciocolată
Praline - inghetata cu ciocolata este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 3 porții. O porție conține 904 calorii, 15g de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $3.6 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de chipsuri de ciocolată dulce-amărui, pastă de pralină, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Încercați Moartea Prin Înghețată De Ciocolată, Prăjituri Cu Ciocolată Praline Pecan, și Fără Înghețată De Ciocolată Keto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți o baie de apă cu gheață și puneți un vas din oțel inoxidabil în ea. Într-o cratiță, fierbeți laptele cu boabele de vanilie și semințele. Într-un castron, bateți gălbenușurile și zahărul. Bateți încet jumătate din laptele fierbinte.
Se toarnă înapoi în cratiță și se gătește la foc moderat, amestecând până se îngroașă, aproximativ 6 minute. Se strecoară crema în vasul din Baia de apă cu gheață și se amestecă smântâna grea; se răcește.
Transferați crema într-un aparat de înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului. Când înghețata este setată, adăugați pasta de pralină și chipsurile de ciocolată la aparatul de înghețată și amestecați până se distribuie uniform.
Transferați înghețata într-un recipient de plastic și congelați până la servire.