Praline Sunca
Șunca de Praline ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 4 și costă $3.2 pe portie. O porție conține 1596 calorii, 123G de proteine, și 103G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, șuncă, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Negrese Praline cu glazură de Praline, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți nucile pecan într-o tigaie superficială la 325, amestecând ocazional, 5 până la 10 minute sau până la prăjit; pus deoparte.
Coaceți feliile de șuncă într-o tigaie superficială la 325 timp de 10 minute.
Aduceți siropul, zahărul și untul la fiert într-o cratiță mică, amestecând des. Se amestecă nucile pecan și se pune lingura peste șuncă.
Coaceți încă 30 de minute.