Praline Bundt Tort
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 679 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,84 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ouă, bicarbonat de sodiu, smântână și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Praline Bundt Tort, Praline-Tort Bundt Cu Mere Glazurate, și Tort Bundt Cu Condimente De Pere Cu Topping De Praline De Nuc.
Instrucțiuni
Aranjați 1 cană de nuci pecan într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 5 până la 7 minute sau până la prăjit. Se răcește pe un suport de sârmă 15 minute sau până se răcește complet. Reduceți temperatura cuptorului la 32
Bateți untul și crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric până la crem. Adăugați treptat zahărul brun, bătând până se omogenizează bine.
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Cerneti impreuna 2 1/2 cani faina si urmatoarele 3 ingrediente.
Se adaugă la amestecul de unt alternativ cu smântână, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți aluatul la viteză mică doar până când este amestecat după fiecare adăugare. Se amestecă pecanele prăjite și vanilia. Puneți aluatul într-o tigaie Bundt unsă și făinată cu 12 căni.
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 15 minute sau până când o culegere lungă de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește tortul în tigaie pe un suport de sârmă 15 minute; scoateți din tigaie în suport de sârmă și lăsați să se răcească 30 de minute sau până se răcește complet.
Pregătiți glazura de pralină și lingurați imediat peste tort.
Se presara partea de sus a tort cu nuci pecan zaharisit.