Prajituri fragile cu arahide
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate la repertoriul dvs., Peanut Brittle Cookies ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 22 de cenți per porție , obțineți un desert care servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 95 de calorii . Dacă aveți zahăr brun, zahăr, shortening vegetal auriu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Frapantă de arahide , Casantă, Sărată, Crocantă de migdale Roca și Casantă de fructe și nuci .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Tapetați foile de copt cu hârtie de copt.
Bateți shorteningul cu zahărul brun, zahărul alb și vanilia într-un castron până devine cremos.
Adăugați ou; bate pana se omogenizeaza.
Adăugați făină, bicarbonat de sodiu și sare; se amestecă până se încorporează. Încorporați 1 cană chipsuri de unt de arahide, bucăți de caramel și alune. Puneți aluatul cu lingura rotunjită, la aproximativ 2 centimetri unul de celălalt, pe foile de copt pregătite.
Coaceți fursecurile în cuptorul preîncălzit până devin maro auriu și se pun doar la mijloc, 10 până la 12 minute. Se răcește pe foaie timp de 3 minute înainte de a se transfera pe rafturi pentru a se răci complet.
Încălzește chipsurile de unt de arahide rămase într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde până se topesc, aproximativ 45 de secunde.
Stropiți peste fursecurile răcite.