Prajituri de praz si nuc
Praz și nuc blinele ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 101 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați-l Disponibil în secțiunea asian foods a unor supermarketuri și la piețele asiatice, panko, salt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Prăjituri De Praz (Prassokeftedes), Fritters De Praz Și Cartofi, și Blinele De Conopidă Și Praz.
Instrucțiuni
Gatiti prazul intr-o cratita mare cu apa sarata clocotita pana se inmoaie, aproximativ 8 minute.
Se scurge foarte bine și se răcește. Lucrând în loturi, înfășurați prazul în prosoape de bucătărie și stoarceți tot lichidul.
Puneți prazul în procesor și amestecați cu pastă grosieră.
Transferați prazul într-un castron mare.
Adăugați 3/4 cană panko, ouă, suc de lămâie, praf de copt, sare și piper; se amestecă bine.
Adăugați mai multe panko cu linguri dacă amestecul este foarte umed.
Formați 3 linguri de amestec de praz-nucă într-o pastă groasă de 1/2 inch.
Așezați pe foaia de copt căptușită cu plastic. Repetați cu amestecul rămas. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți prăjiturile cu plastic și dați-le la frigider.
Preîncălziți cuptorul la 300 de foi de copt F. Line cu mai multe straturi de prosoape de hârtie.
Se toarnă ulei în cratiță mare la adâncimea de 1 inch. Atașați termometrul de prăjit pe partea laterală a tigaiei și încălziți uleiul la 350 F. lucrând în loturi, prăjiți prăjiturile până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați prăjiturile pe foaia de copt pregătită pentru a se scurge.
Așezați foaia de copt în cuptor pentru a menține prăjiturile calde.
Împărțiți blinele între plăci.
Se ornează cu pene de lămâie și se servește.