Prajituri de ciocolata

Prajituri de ciocolata
Prajitura cu ciocolata este un desert fara lactate. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 6 g de grăsimi și un total de 87 de calorii. Această rețetă servește 84. Pentru 12 cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor din sud. Dacă aveți la îndemână amestec de prăjitură cu ciocolată, amestec de budincă de ciocolată, nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 8%. Acest scor este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: prăjitură de ciocolată cu nucă de cocos prăjită fără coacere cu prăjituri de ciocolată și macaroon, prăjitură de ciocolată cu nucă de cocos prăjită fără coacere cu prăjituri de ciocolată și macaroane și prăjituri de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, amestecurile de budincă și maioneza; amesteca bine. Se amestecă fulgii de ciocolată și nuca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Bomboane De Gumă Acoperite Cu ZahărBomboane De Gumă Acoperite Cu Zahăr
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Modelați bile cu lingurițe; se aseaza pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Coaceți la 350° timp de 9-10 minute sau până când fursecurile se umflă și suprafața se crăpă ușor. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se scoate din tigăi pe grătarele de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Fursecurile pot fi asociate cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Cupcake Vineyards Pinot Noir cu o evaluare de 4,2 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Cupcake Vineyards Pinot Noir
Cupcake Vineyards Pinot Noir
Acest vin are o nuanță minunată de granat și arome amețitoare de cireșe negre, căpșuni coapte, zmeură roșie și o notă de condiment cu un final cremos.
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții84
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista