Prajitura usoara de cafea cu scortisoara
Reteta Tort usor de cafea cu scortisoara se poate face in aproximativ 45 de minute. Această rețetă face 16 porții cu 133 de calorii, 2 g de proteine și 6 g de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită margarină, scorțișoară măcinată, ulei de canolan și lapte. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un mic dejun foarte prietenos cu bugetul. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Scones cu chips de scorțișoară și cafea cu gheață ușoară, prăjitură cu cafea moka - ușoară și prăjitură cu cafea cu smântână ușoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, bate laptele, uleiul și înlocuitorul de ou.
Combinați ingredientele uscate; se adauga la amestecul de lapte si se bate pana se omogenizeaza. Cu lingura în 8-in. tavă pătrată de copt acoperită cu spray de gătit.
Combinați ingredientele pentru topping; se presara peste aluat.
Coaceți la 375° timp de 25-28 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un grătar.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt cele mai bune alegeri ale mele pentru tort cu cafea. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Weinert Cavas de Weinert. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Weinert Cavas de Weinert]()
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.