Crochete de Cod, sos de ardei roșu dulce și piure de cartofi cu spanac
Nevoie de o garnitură pescatariană? Crochetele de Cod, sosul de ardei roșu dulce și piureul de cartofi cu spanac ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 864 calorii, 46G de proteine, și 38g de grăsime. 42 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cartofi cu amidon, frunze de cimbru, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este extraordinar. Crochete de Cod, sos de ardei roșu dulce și piure de cartofi cu spanac, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Sos De Curcan Măcinat Peste Piure De Cartofi Dulci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Puneți cartofii într-o oală și acoperiți cu apă rece. Puneți un capac pe oală și aduceți apa la fierbere. Apă sărată și gătiți cartofii până se înmoaie, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Aduceți apă de 1/2 inch la foc mic într-o tigaie mare antiaderentă. Zest o lămâie și rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La Lamaie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Tăiați lămâia și condimentați peștele cu niște suc de lămâie și sare și adăugați în apa care fierbe. Acoperiți tigaia și gătiți peștele 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Coji De La Lamaie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Scoateți și fulgi de pește într-un castron. Aruncați apa și ștergeți tigaie, revenind la căldură peste flacără medie și se adaugă 1/4 cana de ulei vegetal. La pește, adăugați coajă de lămâie rezervată, condimente de fructe de mare, țelină, ceapă, cimbru, pătrunjel, sare și piper pentru a pescui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Nonpareils Argintii
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați oul și 1 cană de pesmet. Formați 8 chiftele de pește și aruncați firimiturile de pâine rămase pentru a seta chiftelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(Keebler)
6
Adăugați 1/4 cană de ulei vegetal în tigaia curățată și încălziți la flacără medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Gatiti prajiturile in ulei timp de 4 pana la 5 minute pe fiecare parte pana devin aurii si rezervati sub folie sau in cuptorul cald. Întoarceți tigaia la căldură din nou la flacără medie și topiți-o în 2 linguri de unt, apoi adăugați ardeii grași roșii și șalotele și gătiți 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
şalotă, Rasă Sau Tocată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Adăugați făină și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®
9
Se amestecă în bulion, se îngroașă și se condimentează cu sare și piper pentru a face sos de ardei roșu sărat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
10
Scurgeți cartofii fierți și reveniți la oala fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
11
Adăugați restul de unt, usturoi și 1/4 cană smântână sau jumătate și jumătate. Se pasează și se condimentează cartofii cu sare și piper. Îndoiți frunzele de spanac până când toate se ofilesc în cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
12
Pentru a servi, puneți zdrobitoare de spanac pe farfurii și acoperiți cu chiftele și sos.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.