Prajitura Frigorifica Prajita Cu Nuca De Cocos

Prăjitura frigorifică prăjită cu nucă de cocos este o fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 174 calorii. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de prăjituri de lire sterline, smântână grea, budincă de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 11%. Încercați Prajitura frigorifica prajita cu nuca de cocos, Tort de nucă de cocos prăjit de la Throwdown cu umplutură de nucă de cocos și cremă de unt de nucă de cocos, și Tort de nucă de cocos prăjită cu umplutură de nucă de cocos și cremă de unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Întindeți nuca de cocos pe o foaie de copt și prăjiți-o la cuptor până devine aurie, aproximativ 10 minute, agitând tava o dată cam la jumătatea timpului de gătit.
Scoateți și lăsați să se răcească. Într-un castron mediu, împăturiți ușor frișca și budinca. Feliați fiecare tort vertical în jumătate, apoi feliați fiecare jumătate orizontal în straturi de trei inci. Tapetați o tigaie pătrată de 8 pe 8 inci cu 4 felii de tort pentru a face 1 strat. Se acoperă cu aproximativ 1 cană din amestecul de budincă, întinzându-se pentru a acoperi tortul. Repetați procesul pentru a forma 3 straturi, terminând cu amestecul de budincă. Se da la frigider 1 ora.
Se ornează cu nuca de cocos prăjită și se servește.