Prajitura cu budinca de caramel
Reteta Tort cu budinca cu caramel se poate face in aproximativ 50 de minute . Pentru 31 de cenți per porție , obțineți un desert care servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 11 g de grăsimi și un total de 427 de calorii . Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr, stafide, zahăr brun și sare. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Rețete similare includ prăjitură cu budincă de ciocolată cu banane , prăjitură cu budincă de banane și prăjitură cu pandișpan de vanilie cu budincă de ciocolată și moka .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos.
Combinați făina, praful de copt și sarea; se adaugă la amestecul de smântână cu lapte. Se amestecă până se omogenizează. Se amestecă stafidele.
Se întinde într-un 8-in uns. tava patrata de copt.
Combinați zahărul brun și apa rece; se toarnă peste aluat.
Coaceți la 350° timp de 40 de minute sau până când se rumenesc.