Poșete mici cu pere
Rețeta Petite Pear Purses se poate face în aproximativ 55 de minute . Pentru 98 de cenți pe porție , primești o garnitură care servește 8. Vă uitați la silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 496 de calorii , 6 g de proteine și 28 g de grăsime per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr brun, zahăr brun, scorțișoară măcinată și smântână grea pentru frișcă. Cu un scor de 26% , acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Briose pentru mic dejun Humble Pear Crumble , mere, cireșe, pere și migdale și salată de rucola și pere cu nuci prăjite sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea mică, combinați zahărul brun, untul, smântâna și siropul de porumb. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se dizolva zaharul. Se aduce la fierbere. Gatiti si amestecati 1 minut; puse deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 400°. Într-un castron mare, combinați pere, ananas, zahăr, făină, ghimbir și scorțișoară; se amestecă amestecul de caramel.
Pe o suprafață ușor făinată, desfaceți aluatul foietaj.
Rulați fiecare foaie într-un format de 13x12 inchi. dreptunghi. Tăiați două 1/2 inchi. fâșii dintr-o latură lungă a fiecărui dreptunghi.
Tăiați fiecare fâșie în jumătate pe lățime; puse deoparte.
Tăiați fiecare foaie de patiserie în patru pătrate; transferați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie de copt.
Pune 2 linguri de amestec de pere în centrul fiecărui pătrat. Aduceți două colțuri diagonale de aluat peste umplutură și strângeți-le. Repetați cu cele două colțuri rămase; apoi răsuciți punctele împreună pentru a forma o poșetă.
Rulați fâșii de patiserie în funii; înfășurați lejer în jurul gâtului fiecărei poșete, răsucindu-se pentru a se fixa.
Coaceți 15-18 minute sau până când se rumenesc.