Poussin al Mattone

Poussin al Mattone
Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 1 și costă $2.82 pe portie. O porție conține 263 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, coajă de lămâie, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pui Calabrian al Mattone, Pollo al Mattone: pui sub o cărămidă, și Friptură Poussin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: o cărămidă învelită în folie de aluminiu
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Combinați chimenul, pimentonul, 1 din căței de usturoi, rozmarinul, coaja de lămâie, jumătate din sucul de lămâie, fulgii de ardei roșu, 1 linguriță de ulei de măsline și o sare de vârf într-un bol mic. Masați ușor condimentele frecați peste pasăre, având grijă să nu rupeți pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Pimenton PulberePimenton Pulbere
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Presărați poussinul cu sare și puneți-l în tigaie, cu pielea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri Ulei De Chili Sau Ulei De Măsline Obișnuit4 Linguri Ulei De Chili Sau Ulei De Măsline Obișnuit
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Așezați cărămida învelită cu folie deasupra păsării pentru a o apăsa în tigaie. Gatiti poussin pana cand pielea este un minunat maro auriu inchis, aproximativ 7 minute. Întoarceți pasărea și continuați să gătiți, fără cărămidă, până când temperatura internă a atins cel puțin 150 de grade F, cu 5 până la 7 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri Ulei De Chili Sau Ulei De Măsline Obișnuit4 Linguri Ulei De Chili Sau Ulei De Măsline Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Transferați poussinul într-o tavă de foi căptușită cu hârtie pergament și continuați să gătiți la cuptor până când temperatura internă a celei mai groase părți a cărnii atinge 165 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Între timp, îndepărtați excesul de grăsime din tigaia sotată și turnați vinul alb, rămas suc de lămâie și usturoi. Aruncați orice bucăți maronii lipite de fundul tigaiei și gătiți la foc mare până când vinul s-a redus cu mai mult de jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Adăugați bulionul de pui și fierbeți până se îngroașă ușor. Gustați și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
10
Aranjați poussinul pe o farfurie și lingurați sucurile deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri Ulei De Chili Sau Ulei De Măsline Obișnuit4 Linguri Ulei De Chili Sau Ulei De Măsline Obișnuit
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții1
Scor De Sănătate2
Revista