Poussin al Mattone
Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 1 și costă $2.82 pe portie. O porție conține 263 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, coajă de lămâie, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pui Calabrian al Mattone, Pollo al Mattone: pui sub o cărămidă, și Friptură Poussin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: o cărămidă învelită în folie de aluminiu
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Combinați chimenul, pimentonul, 1 din căței de usturoi, rozmarinul, coaja de lămâie, jumătate din sucul de lămâie, fulgii de ardei roșu, 1 linguriță de ulei de măsline și o sare de vârf într-un bol mic. Masați ușor condimentele frecați peste pasăre, având grijă să nu rupeți pielea.
Înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline la foc mediu-mare.
Presărați poussinul cu sare și puneți-l în tigaie, cu pielea în jos.
Așezați cărămida învelită cu folie deasupra păsării pentru a o apăsa în tigaie. Gatiti poussin pana cand pielea este un minunat maro auriu inchis, aproximativ 7 minute. Întoarceți pasărea și continuați să gătiți, fără cărămidă, până când temperatura internă a atins cel puțin 150 de grade F, cu 5 până la 7 minute mai mult.
Transferați poussinul într-o tavă de foi căptușită cu hârtie pergament și continuați să gătiți la cuptor până când temperatura internă a celei mai groase părți a cărnii atinge 165 de grade F.
Între timp, îndepărtați excesul de grăsime din tigaia sotată și turnați vinul alb, rămas suc de lămâie și usturoi. Aruncați orice bucăți maronii lipite de fundul tigaiei și gătiți la foc mare până când vinul s-a redus cu mai mult de jumătate.
Adăugați bulionul de pui și fierbeți până se îngroașă ușor. Gustați și reglați condimentele.
Aranjați poussinul pe o farfurie și lingurați sucurile deasupra.