Poussin al Mattone

Poussin al Mattone
Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 1 și costă $2.82 pe portie. O porție conține 263 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, coajă de lămâie, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pui Calabrian al Mattone, Pollo al Mattone: pui sub o cărămidă, și Friptură Poussin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: o cărămidă învelită în folie de aluminiu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Combinați chimenul, pimentonul, 1 din căței de usturoi, rozmarinul, coaja de lămâie, jumătate din sucul de lămâie, fulgii de ardei roșu, 1 linguriță de ulei de măsline și o sare de vârf într-un bol mic. Masați ușor condimentele frecați peste pasăre, având grijă să nu rupeți pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Pimenton PulberePimenton Pulbere
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Presărați poussinul cu sare și puneți-l în tigaie, cu pielea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri Ulei De Chili Sau Ulei De Măsline Obișnuit4 Linguri Ulei De Chili Sau Ulei De Măsline Obișnuit
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Așezați cărămida învelită cu folie deasupra păsării pentru a o apăsa în tigaie. Gatiti poussin pana cand pielea este un minunat maro auriu inchis, aproximativ 7 minute. Întoarceți pasărea și continuați să gătiți, fără cărămidă, până când temperatura internă a atins cel puțin 150 de grade F, cu 5 până la 7 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri Ulei De Chili Sau Ulei De Măsline Obișnuit4 Linguri Ulei De Chili Sau Ulei De Măsline Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Transferați poussinul într-o tavă de foi căptușită cu hârtie pergament și continuați să gătiți la cuptor până când temperatura internă a celei mai groase părți a cărnii atinge 165 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Între timp, îndepărtați excesul de grăsime din tigaia sotată și turnați vinul alb, rămas suc de lămâie și usturoi. Aruncați orice bucăți maronii lipite de fundul tigaiei și gătiți la foc mare până când vinul s-a redus cu mai mult de jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați bulionul de pui și fierbeți până se îngroașă ușor. Gustați și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
10
Aranjați poussinul pe o farfurie și lingurați sucurile deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri Ulei De Chili Sau Ulei De Măsline Obișnuit4 Linguri Ulei De Chili Sau Ulei De Măsline Obișnuit
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții1
Scor De Sănătate2
Revista