Poulet de Provencal

Poulet de Provencal
Poulet de provensal ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 232 calorii, 30g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline, herbes de provence, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui fiert cu roșii și măsline (Poulet provensal), Waterzooi De Poulet, și Poulet Basquaise.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă 2 1/2 linguri de oțet balsamic, muștar Dijon și usturoi într-un castron și se amestecă jumătățile de piept de pui în amestec pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Muștar DijonMuștar Dijon
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Transferați puiul cu marinată în tigaie și gătiți, întorcându-vă ocazional, până când puiul nu mai este roz în interior, 5 până la 8 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați puiul într-un platou și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
5
Se toarnă 1/3 cană de pui în tigaie și se amestecă pentru a dizolva bucățile de mâncare rumenite din tigaie. Gatiti si amestecati ceapa si ciupercile pana cand ciupercile sunt fragede, aproximativ 5 minute. Se amestecă 1/3 cană de pui, herbes de Provence și 1 1/2 lingurițe de oțet balsamic. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ciupercile sunt de culoare maro intens, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Stoc De PuiStoc De Pui
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Întoarceți pieptul de pui în tigaie și acoperiți fiecare cu 1/2 felie de brânză provolone. Acoperiți tigaia și lăsați brânza să se topească; serviți cu ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
Piept De PuiPiept De Pui
CiuperciCiuperci
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista