Pots de Creme
Pots de Creme ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 354 calorii. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă 97 de cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 37 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ciocolată semidulce, gălbenușuri de ou, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, Pots de Creme ~ Espresso Creme, și Pots de Creme pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ciocolata într-un blender.
Bateți laptele, 1 cană smântână, gălbenușurile de ou, zahărul granulat și sarea într-o cratiță medie cu fund greu la foc mediu. Gătiti, amestecând constant cu o spatulă rezistentă la căldură, până când amestecul este suficient de gros pentru a acoperi spatula și aproape fierbe, 5 până la 6 minute.
Turnați imediat amestecul de lapte peste ciocolata din blender. Acoperiți și țineți capacul cu un prosop de bucătărie gros; amestecați până când este combinat și neted, oprindu-vă să răzuiți părțile laterale ale blenderului, după cum este necesar. Împărțiți amestecul de ciocolată între ramekine sau căni mici și refrigerați până la set, aproximativ 2 ore.
Bateți restul de 1/2 cană de cremă și zahărul cofetarilor cu un mixer sau în blender până se formează vârfuri moi. Topiți ghivecele răcite de creme cu frișcă.
Fotografie de Gentl & Hyers