Potpie De Vită
Carne de vită Potpie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 325 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, cimbru, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Încercați PotPie De Vită Mai Rapidă, Friptură De Vită Potpie, și Carne De Vită Empanada Potpie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron; se amestecă bine. Adăugați treptat apă și următoarele 2 ingrediente, amestecând cu un tel de sârmă până se omogenizează; pus deoparte.
Gatiti ceapa si carnea de vita intr-o cratita mare acoperita cu spray de gatit la foc mediu-mare pana se rumeneste, amestecand sa se crape; se scurge într-o strecurătoare.
Întoarceți amestecul de vită în tigaie.
Adăugați pătrunjel și următoarele 5 ingrediente; se amestecă bine.
Adăugați amestecul de bulion; gatiti la foc mediu timp de 15 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Puneți amestecul într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Împărțiți cu grijă biscuiții pe jumătate orizontal și puneți peste amestecul de carne de vită.
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până când biscuiții se rumenesc ușor.
Sfaturi de machiaj: puteți asambla caserola din timp, fără a dezgheța leguma congelată și a omite biscuiții; acoperiți și congelați. Dezghețați caserola congelată peste noapte la frigider; lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute. Se acoperă cu biscuiți; coaceți conform instrucțiunilor.