Potpie de pui și rață ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 122G de proteine, 209g de grăsime, și un total de 2635 calorii. Pentru $6.93 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Rețete similare includ Potpie Confit De Rață, Potpie De Pui, și Potpie De Pui.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-o tigaie mare, combinați morcovii, ceapa, cartofii, ciupercile, usturoiul, cimbru și uleiul de măsline și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New York
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Întindeți legumele într-un strat uniform și adăugați 4 căni din bulionul de pui. Puneți tigaia peste 2 arzătoare și aduceți la fierbere la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Între timp, condimentați găinile și rața în interior și în exterior cu sare și piper. Puneți puii, cu pieptul în sus, pe legume. Puneți rața pe un raft într-o altă tigaie. Prăjiți aproximativ 2 ore sau până când păsările sunt doar fierte și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Transferați puii și rața pe o placă de sculptură și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Rață întreagă
6
Aruncați pielea de la găini și rață, îndepărtați carnea și tăiați-o în bucăți de 2 inci. Strecurați sucurile de tigaie de pui, rezervând legumele. Îndepărtați grăsimea din sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Topiți untul într-o cratiță medie. Se amestecă făina și se gătește la foc moderat până la barbotare, aproximativ 1 minut. Bateți treptat în 1 cană de sucuri de tigaie, apoi bateți în restul de sucuri de tigaie și 3 căni de bulion de pui și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat, amestecând des, până când nu rămâne gust făinos, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Transferați sosul într-o cratiță mare și adăugați legumele rezervate și carnea de pui și rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
9
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți jumătate din aluatul foietaj gros de 1/8 inch. Folosind un castron de 7 inci, tăiați 4 runde. Repetați cu restul de patiserie. Puneți tocanita în opt boluri rezistente la cuptor de 2 până la 3 căni, de aproximativ 6 inci lățime. Puneți o rundă de foietaj pe fiecare bol și apăsați patiseria în jurul jantei pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
10 Chifle Albe Pentru Cină
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
11
Ungeți patiseria cu oul bătut și aranjați bolurile pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Vinegretă De Verjuic
12
Coaceți aproximativ 25 de minute, sau până când patiseria este umflată și rumenită profund.