Porumb-Și-Verde Chile Caserola
Porumb-și-Verde Chile caserola este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 402 calorii, 20g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, făină de porumb, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Banane ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Garnitură Verde Chile Și Caserolă De Porumb, Caserola Verde Chile, și Caserola De Porumb Chile Cu Brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și dovleceii; saut 4 minute sau doar până când ceapa începe să se rumenească.
Se amestecă 1 cană de brânză, porumb și următoarele 8 Ingrediente.
Așezați amestecul într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până când centrul este setat. Se acoperă cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Coaceți încă 5 minute sau până când brânza se topește.
Garnisiți cu coriandru, dacă doriți.