Porumb Și Edamame Succotash

Porumb Și Edamame Succotash
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Succotash de porumb și Edamame. O porție conține 141 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.82 pe portie. Această rețetă de la pamelasalzman.com are 5 fani. Mergeți la magazin și ridicați edamame, frunze mai mari, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Porumb Cu Ierburi Și Edamame Succotash, Edamame Succotash, și Edamame Succotash.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Vollrads Riesling Spatlese cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista