Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Succotash de porumb și Edamame. O porție conține 141 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.82 pe portie. Această rețetă de la pamelasalzman.com are 5 fani. Mergeți la magazin și ridicați edamame, frunze mai mari, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Porumb Cu Ierburi Și Edamame Succotash, Edamame Succotash, și Edamame Succotash.
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Vollrads Riesling Spatlese cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.