Porumb prăjit și orez cu usturoi

Porumb prăjit și orez cu usturoi
Orezul prăjit de porumb și usturoi este un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 272 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, porumb Spice în coji și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Porumb prăjit și orez cu usturoi pentru doi, Porumb de usturoi prăjit cu brânză pe Știulet, și Usturoi prăjit și porumb de brânză pe Știulet.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați cu grijă cojile din porumb până la 1 in. de jos; îndepărtați mătasea. Reînfășurați porumbul în coji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2
Așezați căței de usturoi pe o bucată de folie rezistentă; stropiți cu 1/4 linguriță de ulei. Îndoiți folia în jurul usturoiului și sigilați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Așezați porumbul și usturoiul direct pe raftul cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Se coace la 400 de minute pentru 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți porumbul; coaceți usturoiul cu 5-10 minute mai mult sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți usturoiul din folie și puneți-l într-un castron mic; rece. Mash cu o furculiță. Când porumbul este suficient de rece pentru a fi manipulat, îndepărtați porumbul din știuleți cu un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul rămas la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Adăugați orez; gatiti si amestecati 2 minute. Adăugați treptat bulionul, frunza de dafin, sarea, piperul și usturoiul prăjit. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 12-13 minute sau până când se încălzește. Se amestecă porumbul prăjit; acoperiți și gătiți cu 7-10 minute mai mult sau până când orezul este fraged. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista