Porumb prăjit și orez cu usturoi
Orezul prăjit de porumb și usturoi este un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 272 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, porumb Spice în coji și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Porumb prăjit și orez cu usturoi pentru doi, Porumb de usturoi prăjit cu brânză pe Știulet, și Usturoi prăjit și porumb de brânză pe Știulet.
Instrucțiuni
Îndepărtați cu grijă cojile din porumb până la 1 in. de jos; îndepărtați mătasea. Reînfășurați porumbul în coji.
Așezați căței de usturoi pe o bucată de folie rezistentă; stropiți cu 1/4 linguriță de ulei. Îndoiți folia în jurul usturoiului și sigilați bine.
Așezați porumbul și usturoiul direct pe raftul cuptorului.
Se coace la 400 de minute pentru 30 de minute.
Scoateți porumbul; coaceți usturoiul cu 5-10 minute mai mult sau până se înmoaie.
Scoateți usturoiul din folie și puneți-l într-un castron mic; rece. Mash cu o furculiță. Când porumbul este suficient de rece pentru a fi manipulat, îndepărtați porumbul din știuleți cu un cuțit ascuțit.
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul rămas la foc mediu.
Adăugați orez; gatiti si amestecati 2 minute. Adăugați treptat bulionul, frunza de dafin, sarea, piperul și usturoiul prăjit. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 12-13 minute sau până când se încălzește. Se amestecă porumbul prăjit; acoperiți și gătiți cu 7-10 minute mai mult sau până când orezul este fraged. Aruncați frunza de dafin.