Porumb prăjit cu Manchego și tei
Porumb prăjit cu Manchego & Lime ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,32 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 179 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, brânză manchego, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Porumb prăjit cu Manchego și var, Porumb De Vară Cu Var Și Manchego, și Salată de primăvară cu porumb prăjit, roșii și Manchego pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450. Prăjiți porumbul fără coajă pe o foaie de copt, întorcându-se ocazional, până când este încălzit și crocant, aproximativ 15 minute.
Lasă să se răcească. Scoateți porumbul și tăiați sâmburii din știuleți. Aruncați știuleții.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare.
Se adaugă sâmburi de porumb și saut până se încălzește și auriu deschis în pete, 3-5 minute.
Se adaugă untul; se amestecă până se topește.
Condimentează după gust cu sare și piper.
Transferați porumbul într-un castron mare sau într-un platou adânc; se presară jalape aproxumro și fulgi de ardei roșu zdrobiți. Strângeți pene de tei; se presară cu brânză, arpagic și coajă de tei.