Porumb Picant La Grătar
Porumbul picant la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 93 cenți pe porție. O porție conține 131 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, porumb urechi, condimente de lămâie-piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pudră Picantă De Porumb La Grătar, Porumb la grătar cu unt Miso picant, și Salată picantă de porumb la grătar pentru # SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Se amestecă untul și amestecul de condimente taco. Trageți cu grijă coaja din fiecare spic de porumb; îndepărtați mătasea.
Întindeți amestecul de unt peste porumb. Trageți cojile înapoi peste urechi; legați cojile în siguranță cu o bucată subțire de coajă sau sfoară.
Acoperiți și grătați porumbul la 4 până la 5 inci de la foc mediu 20 până la 30 de minute, rotind frecvent, până se înmoaie.