Porumb pe grătar
Porumb pe gratar ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 18 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 30. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap de la magazin și ridica urechi de porumb pe știulete, gri poupon Dijon muștar, usturoi, și câteva alte lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de KraftRecipes.com. de la pregătire la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Porumb pe grătar, Salată De Porumb Prăjită La Grătar, și Briose de porumb cu Bacon și Scallion prăjite la grătar.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Trageți înapoi cojile de porumb, având grijă să lăsați cojile atașate în partea de jos a fiecărei urechi.
Îndepărtați și aruncați mătasea de porumb. Clătiți porumbul.
Combinați margarina, muștarul, usturoiul și condimentele italiene.
Răspândiți aproximativ 1 lingură. din amestecul de muștar pe fiecare ureche de porumb. Împachetați cojile în jurul porumbului.
Grătar 15-20 min. sau până când porumbul este fraged, întorcându-se frecvent pentru a preveni arderea cojilor.