Porumb parmezan pe știulete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați porumb parmezan pe știulete. Pentru 1,1 USD pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 206 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Un amestec de apă, parmezan, condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 19%. Rețete similare sunt Porumb parmezan pe știulete, Porumb parmezan pe știulete, și Porumb pe știulete cu parmezan.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați untul, brânza și condimentul Italian; pus deoparte.
Îndepărtați cojile și mătasea din porumb; puneți-l într-un vas superficial, sigur pentru cuptorul cu microunde.
Adăugați apă. Acoperiți și cuptorul cu microunde la mare timp de 7-10 minute, rotind o dată.
Se lasă să stea 5 minute; se scurge.
Se unge cu amestec de unt;se presară sare.