Porumb la grătar Pico De Gallo
Porumb la grătar Pico De Gallo este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 3 și costă 1,28 USD pe porție. O porție conține 88 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ceapă, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Porumb la grătar Pico De Gallo, Salată de porumb de stradă la grătar cu creveți cu unt de coriandru, Pico De Gallo și Avocado pur Approbe, și Supă de porumb cu Pico De Gallo.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie uscată la grătar la foc mediu-mare. Grătițiporumbul, întorcându-se ocazional, până se întunecă în pete,aproximativ 10 minute. Puneți deoparte până când este suficient de răcitmâner.
2 Folosind un cuțit ascuțit, tăiați cu grijă miezurile de pe Bob și adăugați-le într-un castron mediu.
Se amestecă înroșii, ceapă, coriandru, suc de lămâie și serrano.Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și răciți cel puțin30 de minute, până când aromele se amestecă. (Salsa poate fi făcutăpână la 4 ore înainte.)
Retipărit cu permisiunea mexicanului Made Easy: Everyday Ingredients, aromă extraordinară de Marcela Valladolid, 8011 Clarkson Potter o divizie a Random House, Inc.MARCELA VALLADOLID este gazda Discovery Travel And Living ' s Relatos con Sabor (povești cu aromă), care se difuzează în fiecare țară din America Latină și pe Discovery Familia din Statele Unite. Crescută în Tijuana, Mexic, a urmat Institutul Culinar din Los Angeles și mai târziu școala de gătit Ritz-Escoffier din Paris. Fostă redactor/tester de rețete la Bon App revista Apprentice: Martha Stewart, a devenit cunoscută pe scară largă după ce a apărut ca concurentă la The Apprentice: Martha Stewart. Ea și fiul ei împart timpul între Tijuana și San Diego.