Porumb festonat și Broccoli

Porumb festonat și Broccoli
Porumbul festonat și Broccoli necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 151 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină, porumb cremă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Porumb Festonat Și Broccoli, Porumb festonat și Broccoli, și Cartofi Festonati & Broccoli.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă împreună porumbul, ouăle, zahărul, făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
PorumbPorumb
OuăOuă
SareSare
3
Adăugați brânza și broccoli, amestecați bine și turnați într-o caserolă de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
4
Coaceți timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista