Porumb Dulce Tomalito
Nevoie de o garnitură fără gluten? Tomalito de porumb dulce ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 181 calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de praf de copt, masa harina, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Partea dulce a porumbului: Cupcakes de porumb dulce cu glazură de unt brun, Porumb Methi Pakoda-porumb și schinduf frunze blinele-porumb dulce s, și Tacos moale de porumb cu cartofi dulci prăjiți, ardei Poblano și porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați margarina, făina de masă și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Într-un robot de bucătărie sau blender, amestecați o cană din boabele de porumb cu apa și făina de porumb până se omogenizează. Se amestecă în amestecul masa.
Se amestecă porumbul rămas, praful de copt, sarea și laptele până când aluatul este neted.
Se toarnă într-un cazan dublu.
Așezați tomalito peste o cratiță mare cu apă clocotită și acoperiți bine cu folie de aluminiu. Aburiți timp de 50 până la 60 de minute sau până când este ferm. Verificați ocazional apa și reumpleți dacă este necesar. Amestecați budinca înainte de servire pentru a-i da o textură consistentă.