Porumb dulce cu nucă de cocos prăjită

Porumb dulce cu nucă de cocos prăjită (TH Bucatnga Makka diametru) de la ' Indian Cooking Unfolded este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 242 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, roșii, semințe de coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ultimate Chicken Curry (Tamatar Murghi) din ' gătitul Indian desfășurat, Mazăre galbenă afumată (Tamatar Chana dal) din ' gătitul Indian s-a desfășurat, și Poppadums cu ceapă cu vârf de Chile și baie de rodie cu Avocado de la ' gătitul Indian s-a desfășurat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Odată ce tigaia este fierbinte (când țineți palma aproape de fundul tigaiei veți simți căldura), de obicei după 2 până la 4 minute, adăugați semințele de coriandru și ardeii iute. Semințele vor începe să crape puțin și să devină maro roșiatic, iar ardeii iute se vor înnegri ușor, după 1 până la 2 minute. Adăugați rapid nuca de cocos și continuați să amestecați constant, deoarece nuca de cocos va începe să se rumenească și să miroasă aproape instantaneu și va conferi o ușoară strălucire uleioasă.
Transferați nuca de cocos picantă într-un castron mic sau farfurie pentru a se răci. Păstrarea amestecului de nucă de cocos în tigaie va arde amestecul, făcându-l neplăcut.
Se toarnă uleiul în tigaia fierbinte. Va părea instantaneu să strălucească.
Adăugați semințele de muștar, acoperiți tigaia și gătiți până când semințele au încetat să mai apară (nu spre deosebire de floricele), aproximativ 30 de secunde. Adăugați imediat ceapa și amestecați până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Adăugați porumbul și 1/2 cană de apă. Se amestecă o dată sau de două ori și se acoperă tigaia. Reduceți focul la mediu și lăsați porumbul să gătească ușor, amestecând ocazional, până când este încă suculent dulce când este gustat și nu prea gătit, 5 până la 7 minute.
Între timp, transferați nuca de cocos rece condimentată într-o râșniță de condimente (puteți folosi și o râșniță de cafea) și macinați-o la consistența piperului negru Ușor grosier.
Adăugați amestecul de condimente de nucă de cocos măcinat la porumb împreună cu roșia și sarea.
Lăsați totul să fiarbă, neacoperit, amestecând ocazional, până când Roșia se încălzește, aproximativ 1 minut.