Porumb dulce cu nucă de cocos prăjită

Porumb dulce cu nucă de cocos prăjită
Porumb dulce cu nucă de cocos prăjită (TH Bucatnga Makka diametru) de la ' Indian Cooking Unfolded este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 242 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, roșii, semințe de coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ultimate Chicken Curry (Tamatar Murghi) din ' gătitul Indian desfășurat, Mazăre galbenă afumată (Tamatar Chana dal) din ' gătitul Indian s-a desfășurat, și Poppadums cu ceapă cu vârf de Chile și baie de rodie cu Avocado de la ' gătitul Indian s-a desfășurat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Odată ce tigaia este fierbinte (când țineți palma aproape de fundul tigaiei veți simți căldura), de obicei după 2 până la 4 minute, adăugați semințele de coriandru și ardeii iute. Semințele vor începe să crape puțin și să devină maro roșiatic, iar ardeii iute se vor înnegri ușor, după 1 până la 2 minute. Adăugați rapid nuca de cocos și continuați să amestecați constant, deoarece nuca de cocos va începe să se rumenească și să miroasă aproape instantaneu și va conferi o ușoară strălucire uleioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Transferați nuca de cocos picantă într-un castron mic sau farfurie pentru a se răci. Păstrarea amestecului de nucă de cocos în tigaie va arde amestecul, făcându-l neplăcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă uleiul în tigaia fierbinte. Va părea instantaneu să strălucească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați semințele de muștar, acoperiți tigaia și gătiți până când semințele au încetat să mai apară (nu spre deosebire de floricele), aproximativ 30 de secunde. Adăugați imediat ceapa și amestecați până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați porumbul și 1/2 cană de apă. Se amestecă o dată sau de două ori și se acoperă tigaia. Reduceți focul la mediu și lăsați porumbul să gătească ușor, amestecând ocazional, până când este încă suculent dulce când este gustat și nu prea gătit, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Între timp, transferați nuca de cocos rece condimentată într-o râșniță de condimente (puteți folosi și o râșniță de cafea) și macinați-o la consistența piperului negru Ușor grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat GrosierPiper Negru Măcinat Grosier
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
7
Adăugați amestecul de condimente de nucă de cocos măcinat la porumb împreună cu roșia și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Lăsați totul să fiarbă, neacoperit, amestecând ocazional, până când Roșia se încălzește, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
9
Serviți porumbul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin ai putea încerca este Laurenz V fermecător Gruner Veltliner. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Laurenz V Charming Gruner Veltliner
Laurenz V Charming Gruner Veltliner
Aromele de mere coapte și un picant tipic Veltliner se căsătoresc pentru a crea un fascinantbuchet de fructe. La gust, vinul este moale și suculent, susținut de un fruct finaciditate. Foarte armonios, permițând o băutură perfect netedă. Pur și simplu fermecător!
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista