Porumb de țară
Rețeta de porumb de țară se poate face în aproximativ 20 de minute . Pentru 89 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 162 de calorii . Această rețetă servește 6. Un amestec de sare, apă, piper și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este pe placul a 76 de bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 40% . Acest scor este solid. Rețete similare includ cartofi de țară , pui de bere cu conserve, legume în stil rustic cu usturoi prăjit și mic dejun la țară: tofu și amestec de legume cu cartofi prăjiți de casă .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, căliți ceapa în unt timp de 2-3 minute sau până când se înmoaie. Se amestecă porumbul; acoperiți și gătiți timp de 4-5 minute sau până când se încălzește.
Între timp, într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb, smântâna, apa, sare și piper până se omogenizează. Se amestecă treptat în amestecul de porumb. Se aduce la fierbere. Gatiti, neacoperit, timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă roșiile.