Porumb cu cremă de arpagic și ceapă cu aragaz lent
Porumbul cu cremă de arpagic și ceapă cu aragaz lent ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 254 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 128 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Dacă aveți lapte, piper, brânză cremă de arpagic și ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Slow Cooker Cremă De Porumb, Slow Cooker Cremă De Porumb, și Slow cooker cremă de porumb.
Instrucțiuni
1
Așezați Garniturile de aragaz lent Reynolds Circulatory în interiorul unui vas de aragaz lent de 5 până la 6 1/2 qt. Asigurați-vă că căptușeala se potrivește perfect pe partea inferioară și laterală a bolului și trageți partea superioară a căptușelii peste marginea bolului.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
În tigaia antiaderentă de 12 inci, gătiți slănină la foc mediu-mare, rotind ocazional, până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Crumble bacon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Se amestecă porumb, ardei gras, lapte, unt, zahăr, sare, piper și jumătate din slănină în aragaz. Dați la frigider slănina rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Resturi Proaspete
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Suc De Lămâie, Opțional
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(fie Fie Obișnuit)
5
Capac; gatiti la foc mare setarea 2 ore la 2 ore 30 minute.
6
Se amestecă crema de brânză. Gatiti la foc mare cu 10 minute mai mult. Se amestecă bine; se presară cu slănină rămasă. Porumbul poate fi păstrat cald la căldură scăzută până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat