Porumb cu cremă de arpagic și ceapă cu aragaz lent
Porumbul cu cremă de arpagic și ceapă cu aragaz lent ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 254 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 128 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Dacă aveți lapte, piper, brânză cremă de arpagic și ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Slow Cooker Cremă De Porumb, Slow Cooker Cremă De Porumb, și Slow cooker cremă de porumb.
Instrucțiuni
Așezați Garniturile de aragaz lent Reynolds Circulatory în interiorul unui vas de aragaz lent de 5 până la 6 1/2 qt. Asigurați-vă că căptușeala se potrivește perfect pe partea inferioară și laterală a bolului și trageți partea superioară a căptușelii peste marginea bolului.
În tigaia antiaderentă de 12 inci, gătiți slănină la foc mediu-mare, rotind ocazional, până când este crocantă.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Crumble bacon.
Se amestecă porumb, ardei gras, lapte, unt, zahăr, sare, piper și jumătate din slănină în aragaz. Dați la frigider slănina rămasă.
Capac; gatiti la foc mare setarea 2 ore la 2 ore 30 minute.
Se amestecă crema de brânză. Gatiti la foc mare cu 10 minute mai mult. Se amestecă bine; se presară cu slănină rămasă. Porumbul poate fi păstrat cald la căldură scăzută până la 1 oră.