Porumb cremă cu slănină
Nevoie de un garnitură fără gluten? Porumbul cremă cu slănină ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 2,81 USD pe porție. O porție conține 230 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână apă, semințe de coriandru, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Porumb Cremă Cu Slănină, Porumb cremă cu slănină și praz, și Parmezan și șuncă cremă de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți toate ingredientele într-o oală mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la foc mic și gătiți pentru a reduce lichidul la 2 căni, aproximativ 30 de minute. Tulpina și rezerva, păstrând stocul cald.
Începeți să încălziți o cratiță mare și glazurați fundul cu uleiul de măsline extra-virgin.
Adăugați lardoanele și gătiți la foc mediu, făcând grăsimea și rumenind bucățile, amestecând după cum este necesar.
Adăugați ceapa și transpirația, aproximativ 45 de secunde.
Adăugați usturoiul și continuați să gătiți, amestecând, încă 30 de secunde.
Adăugați porumbul și sarea, continuând să gătiți încă 2 minute.
Adăugați stocul rezervat de porumb și aduceți la foc mic, gătind până când lichidul se reduce la aproximativ 2/3 cană.
Adăugați creme fraiche și fierbeți 3 minute sau până când amestecul începe să se îngroașe.
Adăugați untul și amestecați.
Scoateți tigaia de pe foc; amestecați cilantro și coaja de var. Verificați condimentele și serviți.