Porumbul Confetti prăjit cremos este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 91 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 284 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, zahăr, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Porumb Confetti Prăjit, Porumb Confetti cremos cu slănină, și Porumb Confetti cremos cu slănină.
Instrucțiuni
1
Gatiti slanina tocata intr-o tigaie mare pana cand este crocanta; scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând 2 linguri de picături în tigaie. Pune slănina deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
2
Saut porumb, ceapă și ardei grași în picături fierbinți în tigaie la foc mediu-mare 6 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ceapă
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați cremă de brânză și jumătate și jumătate, amestecând până se topește crema de brânză. Se amestecă zahărul, sarea și piperul. Se acoperă cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Piper
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită