Porumb Cajun La Grătar
Porumbul Cajun la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 149 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării Creole. Dacă aveți la îndemână unt, condimente cajun, porumb Spice și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cajun-porumb la grătar pe Știulet, Pui Cajun la grătar cu Salsa de porumb Avocado, și Cajun Tasso porumb Maque Choux cu creveți la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Se amestecă untul, se condimentează Cajunși sos de piper. Rezervați 1 lingură de amestec de unt.
Trageți cu grijă cojile din fiecare spic de porumb; îndepărtați mătasea.Periați Generos amestecul de unt peste porumb. Trageți cojile înapoi peste urechi; legați cojile în siguranță cu o bucată subțire de coajă sau sfoară.
Acoperiți și grătați porumbul de 4 până la 6 inci de la foc mediu 20 până la 26 de minute, întorcându-se frecvent, până se înmoaie.
Periați porumbulcu 1 lingură de unt rezervată.