Porumb alb Crusted Chile Relleno umplut cu sfecla prăjită și brânză de capră cu salata de legume la gratar

Porumb alb Crusted Chile Relleno umplut cu sfecla prăjită și brânză de capră cu salata de legume la gratar
Porumb alb Crusted Chile Relleno umplut cu sfecla prăjită și brânză de capră cu salata de legume la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.82 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 866 calorii. Această rețetă servește 8. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză monterey jack, dovlecei la grătar, cilantro și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Rețete similare sunt Salată De Legume Cu Sfeclă Și Brânză De Capră, Chile Relleno Sandwich Cu Brânză La Grătar, și Ardei iute Poblano prăjit la foc umplut cu porumb, Quinoa și brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Într-un bol de amestecare, combinați ingredientele de mai sus și amestecați bine. Condimentează cu sare și piper după gust, dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
2
Se amestecă sfecla, brânzeturile și cilantro și se condimentează cu sare și piper după gust. Umpleți fiecare piper cu aproximativ 3 linguri de amestec. Bateți ușor și dragați în făina de porumb. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la 370 de grade F. prăjiți ardeii în loturi, întorcându-se până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scurgeți scurt pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Se servește fierbinte cu legume aruncate în vinetă balsamică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 C. Fasole Verde Tăiată Congelată2 C. Fasole Verde Tăiată Congelată
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
5
Bateți împreună oțetul și muștarul într-un bol mic. Stropiți încet în uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În24 m.
Porții8
Scor De Sănătate31
Revista