Orange-șofran un Xixtoli ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 189 calorii, 1g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. Un amestec de oțet de vin, cățel de usturoi, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Portocaliu-Șofran A, Brochettes scoică de mare cu portocaliu-șofran un, și Halibut fiert în apă cu șofran de portocale un pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cu procesor de alimente rulează, picătură usturoi prin jgheab; proces până la tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Adăugați concentrat de suc și următoarele 5 ingrediente. Cu procesorul în funcțiune, adăugați uleiuri într-un flux lent și constant, amestecând până se îngroașă. Acoperiți și răciți 2 ore.