Portobellos Umplute Cu Fasole Verde
Fasole verde umplute Portobellos ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,52 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 192 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de pesmet, unt, ulei și sos de salată de oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 38 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Portobellos Umplute, Portobellos Umplute, și Portobellos Umplute Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați capacele de ciuperci curățate într-o pungă mare cu fermoar, cu sos de salată, usturoi și 2 lingurițe de ierburi fine. Sigilați sacul și masați ușor pentru a combina ingredientele. Marinați 30 de minute până la 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Pulverizați ușor o foaie de copt cu spray de gătit cu ulei de măsline; deoparte.
Într-un castron mic, combinați restul de 1 linguriță ierburi fine, parmezan, pesmet și unt topit; deoparte.
Scoateți capacele de ciuperci din marinată și așezați-le pe foaia de copt pregătită. Umpleți fiecare capac cu 1 până la 2 linguri caserola de fasole verde. Se acoperă cu o lingură de amestec de pâine. Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 18 minute sau până la auriu.