Portobellos Umplute Cu Fasole Verde

Portobellos Umplute Cu Fasole Verde
Fasole verde umplute Portobellos ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,52 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 192 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de pesmet, unt, ulei și sos de salată de oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 38 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Portobellos Umplute, Portobellos Umplute, și Portobellos Umplute Cu Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați capacele de ciuperci curățate într-o pungă mare cu fermoar, cu sos de salată, usturoi și 2 lingurițe de ierburi fine. Sigilați sacul și masați ușor pentru a combina ingredientele. Marinați 30 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Pulverizați ușor o foaie de copt cu spray de gătit cu ulei de măsline; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Ulei De MăslineSpray De Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Într-un castron mic, combinați restul de 1 linguriță ierburi fine, parmezan, pesmet și unt topit; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Scoateți capacele de ciuperci din marinată și așezați-le pe foaia de copt pregătită. Umpleți fiecare capac cu 1 până la 2 linguri caserola de fasole verde. Se acoperă cu o lingură de amestec de pâine. Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 18 minute sau până la auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caserola De Fasole VerdeCaserola De Fasole Verde
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În1 h, 38 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista