Portobellos umplute cu carne de Crab: Funghi Portobello farci con Carne di Granchi

Nevoie de un farfurie pescatariană? Portobellos umplute cu carne de Crab: Funghi Portobello farci con Carne di Granchi ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 211 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.26 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, maioneză, condimente de fierbere a crabului și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este destul de bun. Încercați Portobellos Umplute Cu Crab, Portobellos Umplute Cu Crab, și Tort De Crab-Portobellos Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați crabul într-un castron mediu. Într-un castron separat, combinați oul, maioneza, muștarul, biscuiții, condimentul de fierbere a crabului și sosul Worcestershire.
Se amestecă bine. Îndoiți ușor amestecul în crab.
Așezați amestecul de crab în mod egal deasupra fiecărei ciuperci portobello. Topiți fiecare centru al umpluturii cu 1/4 linguriță de unt. La frigider timp de 2 ore.
Preîncălziți la 380 de grade F.
Coaceți timp de 15 minute, apoi puneți-l sub broiler timp de 2 minute.
Se presară cu boia de ardei.
Serviți cu garnitura preferată, poate felii de lămâie, roșii sau castraveți.