Portobello și fasole verde sote
Portobello & Green Bean Saute este o garnitură fără gluten. Pentru 90 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 76 de calorii, 2 g de proteine și 5 g de grăsimi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Un amestec de ciuperci portobello, roșii prune, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 33%. Acest scor este destul de prost. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Fasole verde și ciuperci Portobello Sote, Green Bean & Bacon Sote și Green Bean Tomato Sote.
Instrucțiuni
Puneți fasolea într-o cratiță mare și acoperiți cu apă; aduce la fierbere. Acoperiți și gătiți timp de 3-5 minute sau până când devine crocant.
Între timp, într-o tigaie mare, căliți ciupercile și ceapa în unt până se înmoaie.
Adăugați usturoiul și bulionul; gătiți încă 1 minut.
Scurgeți fasolea verde; se adaugă în tigaie și se amestecă pentru a acoperi.
Se ia de pe foc. Se amestecă roșiile, maghiranul și ardeiul.