Porterhouse de miel la grătar cu sos de smochine-Cascabel

Porterhouse de miel la grătar cu sos de smochine-Cascabel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Porterhouse de miel la grătar cu sos de smochine-Cascabel. Această rețetă face 4 porții cu 1120 calorii, 92g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $7.18 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 53 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați cotlete de miel porterhouse, piure cascabel chile, smochine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Carne de porc și legume în sos Tomatillo-Cascabel, Carne de porc și legume în sos Tomatillo-Cascabel, și Porterhouse gigant la grătar (sau T-bone) cu ciuperci exotice la grătar.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la mare sau încălziți o tigaie la grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Ungeți cotletele pe ambele părți cu uleiul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Așezați cotletele pe grătar sau tigaia pentru grătar și gătiți până se rumenesc și ușor carbonizate, 3 până la 4 minute. Întoarceți cotletele și continuați grătarul până la coacere medie, cu aproximativ 2 până la 3 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Puneți o parte din sos în centrul fiecărei farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
5
Așezați 2 cotlete pe comandă în centrul sosului și stropiți marginile cărnii cu ceva mai mult din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Se ornează cu frunze de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
7
Așezați smochinele într-un castron, acoperiți cu apă clocotită și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Așezați smochinele înmuiate într-un robot de bucătărie cu 1/2 cană din lichidul de înmuiere și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Combinați oțetul și vinul de port într-o cratiță medie nereactivă și reduceți la jumătate la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
10
Adăugați zahărul, sucul de portocale și piureul de smochine și reduceți din nou la jumătate, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
11
Combinați piureul de chile și bulionul de pui într-o altă cratiță și reduceți la jumătate la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
12
Adăugați amestecul redus de oțet-smochine în amestecul de pui împreună cu o notă de miere și reduceți din nou la jumătate, amestecând ocazional. Se strecoară amestecul într-o cratiță medie curată și se reduce la o consistență a sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Revista