Port de vanilie smochine braconate cu cremă de miere

Nevoie de o băutură fără gluten, primară și vegetariană? Smochinele braconate cu Port de vanilie cu cremă de miere ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 4,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 447 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de coajă de portocală, bețișoare de scorțișoară, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Lambrusco-smochine braconate cu înghețată de fasole de vanilie, Scoici arse cu smochine Poșate de Port și salată de mere, și Smochine braconate cu miere, portocale și condimente.
Instrucțiuni
Tăiați o bucată mică din partea de jos a fiecărei smochine, astfel încât să se ridice drept.
Îndepărtați tulpinile și înscrieți un "X" de 1/4 inch în partea de sus a fiecărei fig. Pune deoparte.
Într-un castron, bateți frișca împreună cu smântâna până se formează vârfuri tari. (Acest lucru se poate face fie manual, fie cu un mixer electric.) Îndoiți ușor în 1/4 cană de miere și un vârf de sare. Acoperiți și refrigerați.
Se toarnă portul într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați bețișoare de scorțișoară, boabe de piper, cuișoare, 1 lingură de miere, extract de vanilie, oțet balsamic și coajă de lămâie și portocală. Se amestecă pentru a dizolva mierea și a amesteca aromele. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul și fierbeți până la 30 de minute sau, după cum permite timpul, având grijă să nu reduceți prea mult lichidul.
Așezați smochinele în poziție verticală în tigaie, acoperiți și gătiți timp de 5 minute.
Pentru a servi, așezați o lingură de cremă de miere în centrul fiecărei farfurii. Aranjați 3 smochine în jurul cremei și stropiți cu o cantitate mică de lichid de braconaj. Puneți o crenguță de mentă în fanta din partea de sus a fiecărei smochine.