Porchetta Cubaneză Frecată Cu Chimen

Porchetta Cubaneză Frecată Cu Chimen
Porchetta cubaneză frecată cu chimen ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 221 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Dacă aveți usturoi bătut într-o pastă într-un mortar, sare de mare, mijloc de porc pe piele și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 78 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fripturi cu ochi de coastă frecate cu chimen cu două Salsa, Snapper Prăjit Cu Chimen-Frecat, și Cumin și Paprika au frecat tobe de pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Osați mijlocul de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Așezați mijlocul pe o tăietură și frecați usturoiul în carne, asigurându-vă că intrați în canelurile de unde au fost îndepărtate coastele și în buzunarul de unde a fost îndepărtat omoplatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Se întinde coaja de portocală peste carne, apoi se condimentează liberal cu sare de mare fină, urmată de piper, ienibahar, chimen, pimentulincormn, oregano și pătrunjel.Deși puteți lega friptura singură, este mai ușor să o legați dacă puteți înrola un set suplimentar de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare FinăSare De Mare Fină
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ardei ArbolArdei Arbol
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Rotiți coapsa spre fundul burții, apăsând-o strâns în timp ce mergeți. Legați friptura perpendicular pe semnele scorului ușor, folosind lungimi duble de sfoară la intervale de 2 inci.Puneți la frigider friptura descoperită sau acoperită lejer cu un prosop de ceai timp de cel puțin 1 zi sau până la 3 zile pentru a permite aromelor condimentelor să pătrundă în carne. Nu înfășurați în folie de plastic, deoarece umezeala prinsă între plastic și piele poate împiedica crăparea pielii în cuptor. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Scoateți friptura din frigider și lăsați-o să se tempereze timp de 1 până la 2 ore. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Îmbrăcați o tigaie de prăjire cu un suport.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Așezați friptura pe raft. Frecați-l pe toate părțile cu uleiul de măsline, apoi presărați-l uniform cu sarea grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Se transferă la cuptor și se prăjește timp de 30 până la 40 de minute, până când pielea devine maro aurie și crocantă. Reduceți temperatura cuptorului la 300 de grade F și continuați să gătiți până când un termometru introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 140 de grade F. Acest lucru poate dura de la 2 1/2 la 4 ore, în funcție de grosimea fripturii.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească cel puțin 30 de minute înainte de a sculpta.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
9
Tăiați felii pentru a servi, folosind un cuțit zimțat pentru a tăia exteriorul crocant al pielii.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
DificultateExpert
Gata În78 hrs
Porții10
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista