Porchetta Cubaneză Frecată Cu Chimen
Porchetta cubaneză frecată cu chimen ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 221 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Dacă aveți usturoi bătut într-o pastă într-un mortar, sare de mare, mijloc de porc pe piele și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 78 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fripturi cu ochi de coastă frecate cu chimen cu două Salsa, Snapper Prăjit Cu Chimen-Frecat, și Cumin și Paprika au frecat tobe de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați mijlocul pe o tăietură și frecați usturoiul în carne, asigurându-vă că intrați în canelurile de unde au fost îndepărtate coastele și în buzunarul de unde a fost îndepărtat omoplatul.
Se întinde coaja de portocală peste carne, apoi se condimentează liberal cu sare de mare fină, urmată de piper, ienibahar, chimen, pimentulincormn, oregano și pătrunjel.Deși puteți lega friptura singură, este mai ușor să o legați dacă puteți înrola un set suplimentar de mâini.
Rotiți coapsa spre fundul burții, apăsând-o strâns în timp ce mergeți. Legați friptura perpendicular pe semnele scorului ușor, folosind lungimi duble de sfoară la intervale de 2 inci.Puneți la frigider friptura descoperită sau acoperită lejer cu un prosop de ceai timp de cel puțin 1 zi sau până la 3 zile pentru a permite aromelor condimentelor să pătrundă în carne. Nu înfășurați în folie de plastic, deoarece umezeala prinsă între plastic și piele poate împiedica crăparea pielii în cuptor.
Scoateți friptura din frigider și lăsați-o să se tempereze timp de 1 până la 2 ore. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Îmbrăcați o tigaie de prăjire cu un suport.
Așezați friptura pe raft. Frecați-l pe toate părțile cu uleiul de măsline, apoi presărați-l uniform cu sarea grosieră.
Se transferă la cuptor și se prăjește timp de 30 până la 40 de minute, până când pielea devine maro aurie și crocantă. Reduceți temperatura cuptorului la 300 de grade F și continuați să gătiți până când un termometru introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 140 de grade F. Acest lucru poate dura de la 2 1/2 la 4 ore, în funcție de grosimea fripturii.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească cel puțin 30 de minute înainte de a sculpta.
Tăiați felii pentru a servi, folosind un cuțit zimțat pentru a tăia exteriorul crocant al pielii.