Popovers Cheesy
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Popovers Cheesy. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 48 calorii. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Popovers Cheesy, Puff Tati: Cheesy Herbed Popovers, și Gatiti cartea: brânză popovers Herbed pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: 24-Cupa mini brioșă staniu
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Într-un castron mediu, amestecați ouăle, laptele și untul topit.
Bateți făina și sarea și pliați brânzeturile și arpagicul până se încorporează uniform. Acoperiți aluatul și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Puneți o mini tigaie de brioșă pe suportul din mijloc în cuptor pentru a se încălzi timp de 10 minute.
Scoateți cositorul de briose din cuptor (atenție, fierbinte!) și se toarnă aluatul în cupele de staniu fierbinte, umplând aproape până la vârf. Se presară ușor cu cayenne.
Coaceți popovers până când sunt crocante și aurii, aproximativ 18 până la 20 de minute.
Scoateți din cuptor și serviți imediat.