Popcorn De Ciocolată-Caramel
Rețeta Popcorn de ciocolată-Caramel ar putea satisface pofta americană în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă servește 24 și costă 53 de cenți pe porție. O porție conține 233 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de bicarbonat de sodiu, popcorn popped, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Popcorn Cu Caramel De Ciocolată Sărată, Final Caramel Ciocolata Popcorn, și Conuri de bomboane de ciocolată cu floricele și Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 107°.
Pulverizați tigaia de 15x10x1 inci cu spray de gătit.
Combinați floricele și nucile într-un castron mare.
Aduceți ciocolata, zahărul, siropul de porumb și untul la fiert în cratiță la foc mediu, amestecând continuu; se fierbe la foc mediu-mic 5 min., amestecând constant.
Se ia de pe foc; se amestecă bicarbonatul de sodiu.
Se toarnă peste amestecul de floricele; aruncați pentru a acoperi uniform. Apăsați pe partea inferioară a tăvii pregătite.
Coaceți 1 oră. Se răcește complet. Rupe în bucăți.