POP-uri de tort de budincă de Crăciun

POP-uri de tort de budincă de Crăciun
Crăciun budinca tort pops necesită aproximativ 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 363 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 462 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ciocolată, ciocolată, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Crăciun Elf Tort Pops, Aur Sclipici Tort Pops (Lamaie Tort Pops), și Crăciun Cookie Pops.

Instrucțiuni

1
Pulsează tortul madeira într-un robot de bucătărie până când ai firimituri fine. Topiți ciocolata albă într-un castron peste doar apă fierbinte sau în cuptorul cu microunde. Tortul madeira cumpărat din magazin poate varia ca textură, așa că poate fi necesar să adăugați puțină ciocolată albă topită în plus pentru a face amestecul să se lipească în bile. Amestecați coaja de portocală în ciocolată, apoi puneți ciocolata în firimituri folosind mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
MadeiraMadeira
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Formați-vă în 10 bile mici de mărimea trufei, apoi rulați ușor în palme pentru a netezi suprafața. Aranjați bilele pe o farfurie de copt căptușită cu pergament. Se dă la frigider timp de 30 de minute pentru a permite amestecului să se întărească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Topiți ciocolata neagră într-un cuptor cu microunde sau peste un castron cu apă care fierbe. Scufundați un băț lolly în ciocolata topită de aproximativ 1,5 cm și introduceți jumătate într-o minge de tort. Repetați cu bilele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Pune-le înapoi pe farfurie. Reveniți la frigider timp de cinci minute.
5
Scufundați tortul pe rând în ciocolata topită, permițând orice exces de ciocolată să se scurgă și rotiți PoP-urile pentru a uniformiza suprafața. Introduceți PoP-urile într-o bucată de polistiren sau suport pentru tort, dacă aveți unul, păstrând PoP-urile separate. Se lasă să se stabilească aproximativ o jumătate de oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
6
Încălziți ciocolata albă într-un cuptor cu microunde sau peste o tigaie cu apă clocotită. Se lasă să se răcească câteva minute până când are o consistență groasă și curgătoare. Dacă ciocolata este prea fierbinte, va topi ciocolata neagră dedesubt, așa că asigurați-vă că nu o supraîncălziți. Puneți o cantitate mică deasupra tortului și răsturnați-le înainte și înapoi, astfel încât să curgă puțin pe părți. Dacă aveți Decorațiuni de holly, setați câte una pe fiecare pop. Dacă folosiți glazură de scris, așteptați încă 20 de minute până când ciocolata albă s-a întărit. Pentru a evita înflorirea ciocolatei, acoperiți tortul în ciocolată în ziua în care doriți să le mâncați sau cu o zi înainte cel mai devreme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
Scrierea GlazuriiScrierea Glazurii
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Pipă pe frunze de holly cu glazura verde și două puncte mici pentru fructe de pădure folosind roșul. După ce ați terminat, păstrați-le într-un loc răcoros, deși nu în frigider
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cake Pop funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Revista