POP-uri de tort de budincă de Crăciun
Crăciun budinca tort pops necesită aproximativ 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 363 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 462 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ciocolată, ciocolată, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Crăciun Elf Tort Pops, Aur Sclipici Tort Pops (Lamaie Tort Pops), și Crăciun Cookie Pops.
Instrucțiuni
Pulsează tortul madeira într-un robot de bucătărie până când ai firimituri fine. Topiți ciocolata albă într-un castron peste doar apă fierbinte sau în cuptorul cu microunde. Tortul madeira cumpărat din magazin poate varia ca textură, așa că poate fi necesar să adăugați puțină ciocolată albă topită în plus pentru a face amestecul să se lipească în bile. Amestecați coaja de portocală în ciocolată, apoi puneți ciocolata în firimituri folosind mâinile.
Formați-vă în 10 bile mici de mărimea trufei, apoi rulați ușor în palme pentru a netezi suprafața. Aranjați bilele pe o farfurie de copt căptușită cu pergament. Se dă la frigider timp de 30 de minute pentru a permite amestecului să se întărească.
Topiți ciocolata neagră într-un cuptor cu microunde sau peste un castron cu apă care fierbe. Scufundați un băț lolly în ciocolata topită de aproximativ 1,5 cm și introduceți jumătate într-o minge de tort. Repetați cu bilele rămase.
Pune-le înapoi pe farfurie. Reveniți la frigider timp de cinci minute.
Scufundați tortul pe rând în ciocolata topită, permițând orice exces de ciocolată să se scurgă și rotiți PoP-urile pentru a uniformiza suprafața. Introduceți PoP-urile într-o bucată de polistiren sau suport pentru tort, dacă aveți unul, păstrând PoP-urile separate. Se lasă să se stabilească aproximativ o jumătate de oră.
Încălziți ciocolata albă într-un cuptor cu microunde sau peste o tigaie cu apă clocotită. Se lasă să se răcească câteva minute până când are o consistență groasă și curgătoare. Dacă ciocolata este prea fierbinte, va topi ciocolata neagră dedesubt, așa că asigurați-vă că nu o supraîncălziți. Puneți o cantitate mică deasupra tortului și răsturnați-le înainte și înapoi, astfel încât să curgă puțin pe părți. Dacă aveți Decorațiuni de holly, setați câte una pe fiecare pop. Dacă folosiți glazură de scris, așteptați încă 20 de minute până când ciocolata albă s-a întărit. Pentru a evita înflorirea ciocolatei, acoperiți tortul în ciocolată în ziua în care doriți să le mâncați sau cu o zi înainte cel mai devreme.
Pipă pe frunze de holly cu glazura verde și două puncte mici pentru fructe de pădure folosind roșul. După ce ați terminat, păstrați-le într-un loc răcoros, deși nu în frigider
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cake Pop funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.