Pone de cartofi dulci al bunicii Pondelik
Pone de cartofi dulci bunica Pondelik ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 268 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare măcinate, unt, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Pone De Cartofi Dulci, Pone De Cartofi Dulci (Belize), și Jazz Fest Cartofi Dulci Pone.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inch.
Bateți untul, zahărul, melasa, scorțișoara, nucșoara, cuișoarele și sarea împreună într-un castron mare până se omogenizează. Se amestecă cartofii dulci, extractul de vanilie, ouăle și laptele evaporat până se omogenizează uniform.
Se toarnă în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii dulci sunt fragede, iar vârful ponului este maro auriu, aproximativ 1 oră.