Polpette di Vitello, stil Tonnato

Polpette di Vitello, stil Tonnato
Nevoie de o curs principal fără lactate? Polpette di Vitello, stilul Tonnato ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $3.82 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 523 calorii, 60g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Un amestec de oțet de vin, hamsii cu ulei, salvie de grădină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Vitello Tonnato Burger, Friptură de vițel rece-Vitello Tonnato de la oala sub presiune|, și Piccato Di Vitello.

Instrucțiuni

1
Începeți prin a face sosul tonnato, va ușura lucrurile dacă faceți acest lucru mai întâi. În vasul unui mic robot de bucătărie adăugați două ouă---rezervați două ouă pentru polpette și începeți să procesați ca și cum ați face maioneză (de fapt sunteți), stropind treptat până la jumătate sau mai mult din uleiul de măsline cu motorul pornit. Când maioneza se oprește și se adaugă tonul și hamsiile și doar un mic strop de oțet. Pulsează-l până când este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se strecoară sosul printr-o sită grosieră, cum ar fi un tamis. Puneți deoparte într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Pentru bilele de carne; rupeți pâinea și presărați cu apă rece și oțet alb doar pentru a o înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Tăiați Salvia destul de fin. Există instrumente pentru asta; fie un cuțit foarte ascuțit, fie chiar mai bine o mezzaluna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Se toacă șalotele
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
6
Într-un castron mare, unul în care puteți încăpea ambele mâini, combinați carnea, ouăle, șalotele și salvia. Strângeți cât mai mult lichid din pâine și introduceți-l în amestecul de carne cu mâinile spălate. Sarea de mare aici ar fi bună. Și piper măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Obțineți o oală cu apă clocotită, adăugați sare și reduceți la foc mic. Între timp (temutul între timp), formați amestecul de vițel în chiftele mici, foarte mici. Ca dimensiunea unei mingi de ping pong.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Adăugați doar un strop de oțet în apa care fierbe. Lucrând doar una sau două la un moment dat la început adăugați chiftelele la lichidul de braconaj. Păstrați căldura la foc mic. După aproximativ 15 minute, scoateți o lingură și verificați dacă este gata. Trebuie să fie gătite până la capăt. Când au terminat scoop afară pe o foaie de tigaie să se odihnească timp de un minut sau cam asa ceva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Acum caperele. Ați cumpărat capere ambalate cu sare de top, nu? Bine, lasă-le să se înmoaie în apă rece. Când vă pregătiți să așezați lucrurile, scurgeți cu grijă apa folosind mâinile sau o strecurătoare. Caperele sunt acolo pentru a termina placa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
10
Acum, pe fiecare farfurie de Aperitiv Se toarnă puțin sos, se împrăștie câteva capere și se adaugă chiftelele răcite. E voila!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista