Polpette di Vitello, stil Tonnato
Nevoie de o curs principal fără lactate? Polpette di Vitello, stilul Tonnato ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $3.82 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 523 calorii, 60g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Un amestec de oțet de vin, hamsii cu ulei, salvie de grădină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Vitello Tonnato Burger, Friptură de vițel rece-Vitello Tonnato de la oala sub presiune|, și Piccato Di Vitello.
Instrucțiuni
Începeți prin a face sosul tonnato, va ușura lucrurile dacă faceți acest lucru mai întâi. În vasul unui mic robot de bucătărie adăugați două ouă---rezervați două ouă pentru polpette și începeți să procesați ca și cum ați face maioneză (de fapt sunteți), stropind treptat până la jumătate sau mai mult din uleiul de măsline cu motorul pornit. Când maioneza se oprește și se adaugă tonul și hamsiile și doar un mic strop de oțet. Pulsează-l până când este neted și cremos.
Se strecoară sosul printr-o sită grosieră, cum ar fi un tamis. Puneți deoparte într-un castron mare.
Pentru bilele de carne; rupeți pâinea și presărați cu apă rece și oțet alb doar pentru a o înmuia.
Tăiați Salvia destul de fin. Există instrumente pentru asta; fie un cuțit foarte ascuțit, fie chiar mai bine o mezzaluna.
Într-un castron mare, unul în care puteți încăpea ambele mâini, combinați carnea, ouăle, șalotele și salvia. Strângeți cât mai mult lichid din pâine și introduceți-l în amestecul de carne cu mâinile spălate. Sarea de mare aici ar fi bună. Și piper măcinat.
Obțineți o oală cu apă clocotită, adăugați sare și reduceți la foc mic. Între timp (temutul între timp), formați amestecul de vițel în chiftele mici, foarte mici. Ca dimensiunea unei mingi de ping pong.
Adăugați doar un strop de oțet în apa care fierbe. Lucrând doar una sau două la un moment dat la început adăugați chiftelele la lichidul de braconaj. Păstrați căldura la foc mic. După aproximativ 15 minute, scoateți o lingură și verificați dacă este gata. Trebuie să fie gătite până la capăt. Când au terminat scoop afară pe o foaie de tigaie să se odihnească timp de un minut sau cam asa ceva.
Acum caperele. Ați cumpărat capere ambalate cu sare de top, nu? Bine, lasă-le să se înmoaie în apă rece. Când vă pregătiți să așezați lucrurile, scurgeți cu grijă apa folosind mâinile sau o strecurătoare. Caperele sunt acolo pentru a termina placa.
Acum, pe fiecare farfurie de Aperitiv Se toarnă puțin sos, se împrăștie câteva capere și se adaugă chiftelele răcite. E voila!