POLLY-o XTRASEX ziti
POLLY-o ziti rapidă OQC ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Acest curs principal are 397 calorii, 21g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sos de roșii, brânză ricotta originală polly-o, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ziti La Cuptor Rapid, Pizza POLLY-o, și Placinta perfecta de afine a lui Polly pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°. tăiați 6 oz. mozzarella; loc în castron mare.
Tăiați restul de 4 oz. brânză mozzarella în felii subțiri; pus deoparte pentru utilizare ulterioară.
Adăugați sosul de roșii și brânza ricotta în brânza tocată; se amestecă bine.
Adăugați paste, sare și piper; se amestecă ușor.
Se toarnă într-un vas de copt ușor uns de 2 litri; se acoperă cu brânză feliată.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până la încălzire.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto